02 juli 2006

Licht

Een nieuwe layout. Nee, dat is niet waar. De layout is gebleven; de kleurstelling is anders. En het plaatje. Te licht? Te clinisch? Laat me even weten wat je ervan vindt.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ikke vind het geweldig

Anoniem zei

Ik vind het allemaal ook mooi, het leest prettig en oogt rustig! Ik weet niet hoe het voorheen was omdat ik hier voor het eerst ben maar het ziet er dus NU goed uit. Ik kom nog wel weer langs...

Erik zei

@bl@nkie (henry): Dank je! Ik zal binnenkort een kijkje op jouw blog nemen.

Anoniem zei

Stuk beter, Anton... het zwart vond ik niet zo geweldig! Open en rustig, dat grijs. Mooi!

Anoniem zei

Lo,
Nog ff een opmerking. Waarschijnlijk surf jij via Mozilla en niet via IE, want in IE zie je de kopfoto boven in de site aan de onderkant voor de tweede keer zichtbaar worden, een klein randje! Als je niet begrijpt wat ik bedoel wil ik je wel een printscreentje sturen! Ik surf meestal ook via Mozilla maar ook af en toe met IE vandaar dat het me opviel. En wellicht interesseert het je wel niet, vergeet dit mailtje dan maar snel!

Erik zei

@Bl@nkie: Ja ik weet het. Dat is al een tijdje een probleem. Heb ook geprobeerd het te verhelpen en ben tot de conclusie gekomen dat ik maar een banner van Firefox ga opnemen :) Het wordt sowieso tijd dat Microsoft leert fatsoenlijke programma's te maken.