06 januari 2007

Kleren van de Weblog

Eigenlijk vind ik dat bij een nieuw jaar ook een nieuw pak hoort. Vandaar dat ik erg driftig bezig ben de layout van deze blog te veranderen. Helaas werkt Blogger niet altijd even goed mee waardoor ik niet kan garanderen dat mijn tekstjes leesbaar zijn.

Hopelijk hebben jullie een beetje begrip hiervoor.
Het wordt vast mooi...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom zit je niet meer op Wordpress? Kwam laatst een oude (?) site van je tegen daar! Bevalt blogger je beter? Het is trouwens prima leesbaar hier op deze plek. ;-)

Anoniem zei

Ja, nu ben ik wel nieuwsgierig. Maar geduld is inderdaad een schone zaak.

Erik zei

@bl@nkie: Wordpress heb ik lang geleden geprobeerd. Om voor mij niet geheel duidelijke redenen heb ik het links laten liggen. Blogger beviel me beter, maar daar ga ik op terug komen vrees ik.

@Michelle: Ik hoop dat je het nog even vol kunt houden. Over een week of 2 kan ik meer zeggen.

Anoniem zei

Ik wacht keurig af.

Anoniem zei

Hallo Anton, een vraagje over de vernieuwde blogspot. Ik heb de zaak nu geconverteerd en wat mij opvalt is dat als ik na een nieuwe log te hebben geplaatst en op de foto klik, deze niet meer automatisch beeldvullend wordt afgebeeld. Ik moet dan met CTRL en MIN(teken) de afbeelding kleiner(beeldvullend maken). Met alle foto's van VOOR de conversie is dat niet zo, die worden allemaal (na klik op de foto)automatisch beeldvullend gemaakt.
Heb jij enig idee, hoe ik dat kan verhelpen ?

Erik zei

@alexander: Ik vrees dat ik je hier niet mee kan helpen, ik gebruik de nieuwe versie nog niet en weet ook niet of ik dat wel zou moeten doen.

Anoniem zei

De nieuwe update is zeer de moeite waard. Het opmaken en editten van posts is een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Je hoeft nog maar weinig te 'html'en'. De meest belangrijke opties gaan 'min of meer' menu-gestuurd.